fredag 13. april 2012

Baby Selbuvotter- og sokker

Dette er en barselgave som jeg skal gi bort i helgen til et nytt familiemedlem som jeg er så heldig å være tante til.

Disse er strikket i 2-tråds finullgarn, et garn som er mykt og godt. Det er også kjekt med bånd pga. at da får ikke de små trekt dem av seg så lett.....  f.eks. når de ligger og sover ute.

Disse er i str. ca. 1 år, men det går fint an å bruke dem fra de er bitte små.

Jeg har strikket flere sokkepar og gitt bort før også, og mottakerens foreldre har blitt glade for en slik gave.

Jeg gleder meg til å gi dem bort :-)

GOD HELG :-)


mandag 9. april 2012

Hjertekjoler

Dette er kjoler jeg har sydd til 2 av mine døtre. Den røde er i størrelse 10 år og den turkise er i størrelse 3 år. De er sydd i chenille og bomullstoff. Stoffene er fra S&S.

De er så fine med hjerter synes jeg. Applikasjoner gjør seg virkelig på kjoler, det kan faktisk bli "hele" kjolen.




Uglekjole

Dette er min uglekjole som jeg sydde etter jul en gang. Den er sydd i joggestoff, ribb i halsåpning og armer. Den er pyntet med stor ugleapplikasjon og noen knapper oppe ved halsutringningen. Alt dette er kjøpt på S&S.



Her er regnkåpen jeg har sydd med og som jeg er kjempefornøyd med. Bruker den hver dag nå, for det snør og snør her i Trøndelag. Til uka er det også meldt regn igjen :-(......

Den er sydd i regnstoff og foret med fleece, alt fra S&S. Mønsteret er også derfra (legger det ut nedenfor). Et mønster som jeg likte godt da snittet passer meg perfekt. Jeg kommer kanskje til å bruke det igjen, men da med annet stoff :-)



Jeg må bare få si det at regnstoff er ikke det enkleste å sy i, men utfordringer er morro. En kan ikke sy feil for å si det slik, for da vises det sømhullene. Tunga rett i munnen og da går det så fint så.....



søndag 8. april 2012




Disse strikket jeg for ikke så lenge siden og de ble kjempefine. Min datter som er hestejente elsker dem og så strikket jeg navnet hennes på dem slik at da har hun ingen unnskyldning hvis hun mister dem (hun er av den vimsete sorten, lik sin mor ;-)). Og bruk for dem er det ennå for det snør og det snør :-(. Jeg er kjempelei snø, nå vil jeg ha VÅR ................ Men for ikke lenge siden sydde jeg meg en regnkåpe med fleesfor og den blir brukt mye nå for tiden. Den skal jeg legge ut her om ikke lenge, for den ble knallbra .................... :-)

Ellers har jeg så mye planer at jeg blir svimmel til tider. Ideene strømmer bare på. Det kan bli litt mye noen ganger, men det er bare artig :-)




En knippe sy- og strikkeprosjekter





















Hei

Her kommer en knippe sy- og strikkeprosjekter jeg har drevet med siden i sommer.

Jeg er litt "treg" av meg, men nå kommer endelig bloggen min som mine gode venninner og arbeidskolleger har mast på at jeg må lage :-) Ting tar tid, men det blir .............. :-)